Kadarkút városszennyvízcsatornázása és szennyvíztisztítása

Kapcsolat

Kadarkút Város Önkormányzata

7530 Kadarkút, Petőfi S. u. 2.
Telefon: +36-82/581-003
+36-82/581-030
E-mail: kadarkut@csatornaprogram.hu
A város honlapja

AktuálisHírek

Átadásra került a szennyvíztelepre vezető út

2013. november 18, Hétfő
805 méter hosszú, 4 méter széles aszfaltburkolattal ellátott út vezet a most épülő szennyvíztelephez Kadarkúton. A város környezetvédelmi infrastrukturális beruházása újabb szakaszához érkezett.

A m Horváth Zsolt jegyző, Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Karsai József polgármester és Peti József az átadásonHorváth Zsolt, Szászfalvi László, Karsai József és Peti József ost zajló műszaki átadás-átvételen részt vett Szászfalvi László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, a kivitelező SZWV Konzorcium képviselője, a beruházó Kadarkút város polgármestere és jegyzője, a terület-tulajdonos Hencse község polgármestere, a Közútkezelő és a DRV képviselői, valamint a tervező és a műszaki ellenőr vett részt. A forgalomba helyezés majd külön eljárás keretében történik meg.

A korszerű technológiájú új szennyvíztelephez vezető út egyoldali eséssel és kétoldali nemesített padkával készült, két helyen alakítottak ki rajta 2,50 méter széles kitérőhelyet.  A csapadékvíz-elvezetést az út déli oldalán nyílt árokkal oldották meg, szennyvíztelepnél kapubejárót építettek. A beruházás összköltsége 53,5 millió forintot tesz ki. 
Kadarkút Város Szennyvízcsatornázása és Szennyvíztisztítása című projekt keretében tavaly szeptemberben indultak az építési munkák, melyek a városi csatornahálózat kiépítése után most a szennyvíztelepre koncentrálódnak.

Az útátadás fotói a Galériában megtekinthetők

A szennyvíztelep építéséről fotók a Galériában

Utolsó frissítés: 2013-11-20